(Book direct = Best price)
  • Takojšnja potrditev
  • 100% varno
  • Plačilo v hotelu
Promo code

Rezerviraj online

Preveri cene (Book direct = Best price)
Rezerviraj zdaj
(Book direct = Best price)
  • Takojšnja potrditev
  • 100% varno
  • Plačilo v hotelu
Promo code

Počitnice na Hrvaškem

Hrvaška leži v srcu Evrope in je zaradi svojih naravnih lepot znana kot biser Mediterana.
Od zlatih ravnic na vzhodu, gorskih vrhov osrednje Hrvaške vse do neokrnjene obale z več kot tisoč otoki, kjer Jadransko morje obliva plaže in zalive s kristalno čistim morjem. Dubrovnik, Trogir in Plitvice so samo nekateri od številnih kulturnih spomenikov pod UNESCO-vo zaščito. Blaga mediteranska klima vabi turiste na počitnice celo leto, temperature morja pa so za plavanje prijetne že spomladi in vse do pozne jeseni. Poleti naravno osvežitev prinaša znani veter maestral, zelo ugoden za windsurfing, ki na hrvaško obalo in otoke pritegne mnoge ljubitelje aktivnih počitnic.

Hrvaška je idealna destinacija za vse vrste počitnic, od družinskega letovanja v enem od številnih družinskih hotelov na Jadranu, do bogate ponudbe športov za tiste, ki se odločijo za aktivnejše počitnice in vse do vrhunskih spa wellness centrov za tiste, ki iščejo sprostitev od vsakodnevnega stresa mestnega življenja.

Za popolne počitnice priporočamo izbiro enega od Bluesun hotelov, ki so na najbolj znanih turističnih točkah, od Bola, Brel in Tučepov v srednji Dalmaciji, do Starigrada Paklenice pod Velebitom in vse do Marije Bistrice v prijaznem Hrvaškem zagorju.
GARANCIJA NAJNIŽJE CENE

Center za rezervacije

Bluesun hotels & resorts
Vrh strani

Izberite število gostov

- +
- +

Osebe, starejše od 14 let, se štejejo za odrasle.