(Book direct = Best price)
  • Takojšnja potrditev
  • 100% varno
  • Plačilo v hotelu
Promo code

Rezerviraj online

Preveri cene (Book direct = Best price)
Rezerviraj zdaj
(Book direct = Best price)
  • Takojšnja potrditev
  • 100% varno
  • Plačilo v hotelu
Promo code

Počitnice v Bolu

Ležeč pod Vidovo goro, najvišjim vrhom Jadrana, v osami južne pokrajine, kjer so največje in najlepše plaže, je Bol najstarejše obalno braško naselje.
To je mesto ribičev, kmetov in čakavskega narečja, ki gleda na Hvarski kanal, hkrati pa leži med najbolj znanimi turističnimi središči na Hrvaškem.

Podnebje v Bolu ima vse značilnosti sredozemskega podnebja, z dolgimi, vročimi in suhimi poletji ter kratkimi, milimi in deževnimi zimami. V Bolu sonce sije več kot 2000 ur letno. Poleti od popoldneva do večera najpogosteje piha maestral, ki razveseljuje kopalce in v njem uživajo vsi, ki se ukvarjajo z vodnimi športi, še posebej pa tisti, ki se ukvarjajo z jadranjem na deski.

Bol razpolaga z zelo kakovostno ponudbo v hotelih, vilah in apartmajih, poudarek turistične ponudbe v Bolu je na velikem razponu storitev, ki združujejo izvirnost doživetja in specifične odlike južne pokrajine. Na najbolj privlačnih lokacijah med Bolom in plažo Zlatni rat so hoteli skupine Bluesun, ki s svojo bogato ponudbo družinskih počitnic, wellnessa ter kongresnih vsebin omogočajo popolno izbiro za vsakega gosta. Ob hotelu je največji teniški center v Dalmaciji, nekoliko šol jadranja na deski, šole potapljanja in številne druge vsebine.
GARANCIJA NAJNIŽJE CENE

Center za rezervacije

Bluesun hotels & resorts
Vrh strani

Izberite število gostov

- +
- +

Osebe, starejše od 14 let, se štejejo za odrasle.