(Book direct = Best price)
  • Takojšnja potrditev
  • 100% varno
  • Plačilo v hotelu
Promo code

Rezerviraj online

Preveri cene (Book direct = Best price)
Rezerviraj zdaj
(Book direct = Best price)
  • Takojšnja potrditev
  • 100% varno
  • Plačilo v hotelu
Promo code

Teniški center

Tenis center ''Zlatni rat'' v Bolu – je danes vrhunsko urejena zgradba svetovne kakovosti, obkrožena z zelenjem borovega gozda in omogoča popolne pogoje za velike teniške počitnice v največjem teniškem kampu na Hrvaškem.
Center ima 26 peščenih terenov, glavni centralni stadion z 2000 sedeži, otroški teniški svet, recepcijo z Adidas trgovino, teniški kava-bar s panoramsko teraso, obkrožen z zelenjem borovega gozda.

Center nudi idealne pogoje za intenzivno pripravo teniških ekip in za vse igralce tenisa, od začetnikov do ambicioznih turnirskih igralcev, ki želijo izboljšati svoje veščine s strokovnim vodstvom trenerjev PCT teniške šole. Poleg bogate izbire tečajev tenisa in izobraževalnih programov za vse starostne skupine otrok in odraslih, so na voljo še tedenski turnirji z nagradami za goste naših hotelov.

Ta teniški kompleks je proslavilo veliko turnirjev in vsako leto so v teniškem centru številni turnirji za veterane in tudi turnir iz serije Biseri Dalmacije.

V tem centru so trenirali in igrali najbolj znani svetovni igralci in igralke, kot so Goran Ivanišević, Iva Majoli, Ana Kurnjikova, Kim Clijsters in številni drugi.

Tukaj se je odvijalo veliko WTA turnirjev Croatian Bol Ladies Open in FED kup srečanja naše reprezentance.
GARANCIJA NAJNIŽJE CENE

Center za rezervacije

Bluesun hotels & resorts
Vrh strani

Izberite število gostov

- +
- +

Osebe, starejše od 14 let, se štejejo za odrasle.